Fear Effect Sedna zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fear Effect Sedna zamíří i na konzole

Fear Effect Sedna zamíří i na konzole

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2016 10:59 1
Reklama

Začátkem dubna jsme psali o kampani na Kickstarteru, jež měla oživit sérii Fear Effect. Oba dva díly z roku 2000 a 2001 se mezi fanoušky těšili velké oblibě, a tak se dalo očekávat, že kampaň bude úspěšná. Ačkoliv se po měsíci nepodařilo vybrat kýžených sto tisíc eur, studio Sushee slibuje i verze pro Xbox One a PlayStation 4.

„Během několika posledních týdnů jsme obdrželi desítky zpráv, v nichž se lidé ptali na konzolové verze,“ stojí přímo na stránkách Kickstarteru. „Rozhodnout se, zda je udělat či nikoliv pro nás bylo velice obtížné, neboť vývoj her na PS4 a Xbox One vyžaduje hodně práce a značnou finanční částku navíc,“ píše se pak dál.

Jak se studio rozhodlo, je zřejmé už z titulku. Fear Effect Sedna oficiálně zamíří i na konzole. „Máme z toho radost. Možná, že by vás zajímalo, proč jsme tuto možnost neplánovali od začátku? Odpověď je prostá - musíme hospodařit s tím, co máme.“

Kromě jiného studio Sushee vytvořilo gameplay video, v němž se snaží zachytit elementární prvky hry. Již dříve zakladatel společnosti Sushee Benjamin Anseaume říkal, že nynější Fear Effect bude odlišný od těch, které známe z minulosti. „Chceme udělat něco, co bude respektovat odkaz původní série, ale nebude to Fear Effect 3,“ řekl.

Jestli se to podařilo, zjistíte z následujícího videa. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama