Tohle má být hlavní hrdina Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tohle má být hlavní hrdina Watch Dogs 2

Tohle má být hlavní hrdina Watch Dogs 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 5. 2016 14:50 20
Reklama

Web NerdLeaks už poněkolikáté v poslední době přispěchal se zajímavým odhalením - pokud se tedy ukáže být pravdivé. V profilu uživatele thekingcort na Instagramu se už před časem objevil obrázek, který má zachycovat hlavního hrdinu Watch Dogs 2.

Herec, performer a model Cort King se zřejmě stal předobrazem pro nového protagonistu a se svou prací na motion capture se podělil na známé sociální síti, aniž by si pravděpodobně uvědomil, že do světa vypouští obrázek, který měl zatím zůstat naši zrakům skryt. Důvěryhodnost tohoto leaku jen podpořil fakt, že účet byl později převeden na soukromý a někdo se pokusil po fotografiích zamést stopy. Marně, jak už to tak obvykle v podobných případech bývá.

Informace, že Aiden Pearce nebude hlavním hrdinou pokračování, se objevily už v minulosti. Nová postava s asijskými rysy ale stylem původní hru rozhodně připomíná a nechybí jí ani nepostradatelné rekvizity v podobě mobilního telefonu a pistole. Na Watch Dogs 2 pak přímo odkazuje jeden z hashtagů. I když Ubisoft hru zatím nepředstavil, její vývoj už potvrdil a všeobecně se má za to, že vyjde letos na podzim namísto Assassina, který si bere zaslouženou dovolenou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama