Take-Two registrovalo novou značku Judas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two registrovalo novou značku Judas

Take-Two registrovalo novou značku Judas

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2016 11:02 18
Reklama

Ačkoliv společnost Take-Two má ve vlastnictví několik veleúspěšných značek, mj. BioShock, Borderlands, Civilization, Mafia nebo v neposlední řadě Rockstar a jejich GTA a Red Dead, čas od času je třeba představit něco nového. Něčím takovým by mohla být nová IP Judas.

Judas si Take-Two nechalo před týdnem zaregistrovat u Evropského patentového úřadu, nedávno byla položka zaregistrována i u Amerického patentového úřadu, a to v kategorii online her, internetových stránek a hudebního obsahu. 

Kromě samotné značky je už registrována i internetová adresa Judas The Game u agentury MarkMonitor, kterou v minulosti použila i společnost Rockstar. Těžko očekávat, že studiem, jež se hry zhostí, bude právě Rockstar, který má plné ruce práce s dalším dílem ze série Red Dead, navíc je velice nepravděpodobné, že by se takové studio pustilo do práce na hře o Jidáši Iškariotském.

Samotný název totiž pravděpodobně odkazuje právě na něj. Jidáš, anglicky Judas, tedy může být postavou, okolo které se bude příběh točit. Na přelomu letopočtů se jednalo o jednu z nejzásadnějších postav dějin křesťanské kultury, která svým jednáním definovala celou Evropu a Nový svět.

Pokud zapátráme v paměti, zjistíme, že her z doby těsně před a těsně po našem letopočtu nebylo mnoho. Pokud se dočkáme nějaké výrazně příběhové hry, mohla by svým námětem zabodovat a oslovit hráče, kteří touží prožít dosud nezpracované osudy a příběhy. Které studio se ztvárnění zhostí ale zůstává nejasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama