Rory McIlroy PGA Tour zavítá do EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rory McIlroy PGA Tour zavítá do EA Access

Rory McIlroy PGA Tour zavítá do EA Access

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2016 12:25
Reklama

Milovníci krátce střižených zelených pažitů si mohou mnout ruce. Pokud si na Xboxu One zaplatili členství v EA Access, budou si moci dopřát nějaký ten odpal driverem zdarma.

Je pochopitelné, že vault her od EA zahrnuje i ty od EA Sports, které při svém každoročním ždímání svých zakoupených licencí může poměrně snadno balíček her zásobovat těmi nejaktuálnějšími sériemi, které za čas určitou hodnotu beztak ztratí.

Jednou takovou je i Rory McIlroy PGA Tour, které pro předplatitele bude k dispozici od 10. května. Pokud nevíte, jak se taková hra hraje, představuje to jistě zajímavou možnost, jak si jinak poměrně netradiční počin vyzkoušet a nastřílet pár birdie, o kterých se nám smrtelníkům může nechat ve skutečnosti jenom zdát - zejména pokud pro vás nejbližší odpaliště nebo putting green není zrovna po ruce.

Rory McIlroy přichází na Xbox One relativně krátce poté, co na něj dorazil i poslední díl ze série FIFA. Uvidíme, kam Electronic Arts svou službu posunou dále. Jejich studnice starších her není nevyčerpatelná, a je tak otázkou, zda do hry nepřibyde i nějaká hra z novější produkce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama