Toto je Warhammer: Dawn of War 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto je Warhammer: Dawn of War 3

Toto je Warhammer: Dawn of War 3

David Plecháček

David Plecháček

3. 5. 2016 14:10 7
Reklama

Od veleúspěšné strategie Warhammer 40000: Dawn of War letos uběhne 12 let, respektive 7 let od druhého dílu, a přestože se jednalo o hru kladně přijetou jak fanoušky, tak kritiky, třetího dílu jsme se nikdy nedočkali. Nutno podotknout, že v přípravě byl - v roce 2011 jej potvrdilo THQ, ale díky jejímu krachu z něj sešlo. Blýská se teď na lepší časy?

AKTUALIZACE

Jak se na Twitteru tvrdilo, tak se taky stalo. Relic Entertainment potažmo Sega opravdu oficiálně potvrzují vývoj Warhammer 40000: Dawn of War. Při té příležitosti se na Twitteru, resp. na YouTube objevil i čtyři minuty trvající trailer, o nějž vás samozřejmě neochudíme. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Od té doby, co loňské léto zaregistrovala společnost Sega doménu www.downofwar3.com se po značce opět slehla zem. Jenže oficiální účet hry na Twitteru nezanikl, ba co víc, stále žije. Včera se na něm dokonce objevil drobný teaser, z něhož vyplývá, že během dneška, konkrétně ve 4 hodiny našeho času, dojde k nějakému odhalení.

Zpráva výslovně nemusí předjímat Dawn of War 3, ale konečně se zdá, že dnešek nemusí být pouze ve znamení zpráv týkajících se Call of Duty. Kvalitní strategie by byla změnou naprosto vítanou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama