CliffyB je z Uncharted 4 velmi nadšený
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB je z Uncharted 4 velmi nadšený

CliffyB je z Uncharted 4 velmi nadšený

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2016 10:58
Reklama

Uncharted 4 je vedle nového přírůstku do série Call of Duty nejskloňovanějším titulem posledních dnů. Hráči po celém světě se návratu Nathana Drakea dočkají již za týden, ale nejen běžné obecenstvo je hrou okouzleno.

Cliff Bleszinski, známý také pod přezdívkou CliffyB, který nejvíce slávy nasbíral svou prací na sérii Gears of War, v rozhovoru pro web Examiner nešetřil chválou na dílo studia Naugty Dog. „Mám v Naughty Dog spoustu přátel, co na Uncharted 4 pracují. Z každé ukázky, co vidím, se mi chce bodnout si něco do obličeje. Všichni na vydání hry pracují s tak obrovským nasazením!“ Uncharted samozřejmě vypadá skvěle a snad není majitele PS4, který by Drakeův návrat nevyhlížel s velkými nadějemi.

Bleszinski, v současnosti šéf vlastního studia Boss Key Productions,  samozřejmě neopomenul zmínit ani svou chystanou střílečku Lawbreakers. Ta se momentálně nachází ve fázi alfa testování, do kterého se mohou přihlásit i hráči, otevřený test bude zahájen v dohledné době. „Doufám, že to bude žijící produkt který lidem přinese hodně vzrušení. Všichni teď kolem sebe mávají slovem eSport a podle mého názoru, pokud se chceme do eSportu dostat, musíme začít právě tím vzrušením,“ uvedl Bleszinski. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama