Ex-designér z Bungie chystá novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ex-designér z Bungie chystá novou hru

Ex-designér z Bungie chystá novou hru

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2016 12:35 1
Reklama

Niles Sanskey, bývalý zaměstnanec Bungie, který dříve pracoval například na Destiny nebo sérii Halo, vydá koncem tohoto měsíce svou vlastní hru. Informoval o tom na PlayStation Blogu. Hra by měla vyjít simultánně na PS4 a PC.

Titul ponese název Assemblance a bude se jednat o sci-fi, které se odehrává v přístroji simulujícím vzpomínky. Hra je debutem firmy Nilo Studios, kterou Sanskey po svém odchodu z Bungie založil. Autor tvrdí, že se při tvorbě inspiroval televizními seriály Akta X, Zóna Soumraku nebo Černé Zrcadlo. Kromě televizních námětů si hra také půjčuje nápady z her, jako je P.T. nebo The Stanley Parable. „Líbí se nám herní zážitky, které nutí hráče tvořit si vlastní teorie o příběhu a konfrontovat je mezi sebou. Vytváříme vyprávění, ve kterém si hráč nikdy nebude jistý, co je reálné a co ne,“ uvedl Sanskey na PlayStation Blogu.

Jakkoli je informací o hře poskrovnu, naději na kvalitní zážitek by měl umocnit fakt, že Sanskey není v herním vývoji žádným nováčkem. V Bungie strávil celých deset let, než v loňském roce odešel a založil vlastní studio. Ještě předtím, mezi lety 2004 až 2006,  působil jako designer v Monolith Productions. V té době tato společnost vydala třeba první F.E.A.R. nebo Condemned: Criminal Origins. Jakožto milovníci sci-fi (a Destiny) přejeme my v redakci Sanskeymu úspěch a o Assemblance budeme určitě blíže informovat po vydání. Zatím se podívejte na trailer. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama