Unikl trailer na Call of Duty: Infinite Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl trailer na Call of Duty: Infinite Warfare

Unikl trailer na Call of Duty: Infinite Warfare

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 5. 2016 10:50 50
Reklama

Čekat do večera není třeba. Na serveru Hulu se předčasně objevila skoro minutová upoutávka na nový díl Call of Duty. Jak je už u série dobrým zvykem, trailer opět doprovází skvělá hudba - tentokrát jde o skladbu Space Oddity.

12.50 - AKTUALIZACE

Activision už zareagoval na únik a k naší radosti jeho odpovědí nebyla snaha video blokovat. Namísto toho do světa vypustil novou oficiální upoutávku, která je výrazně delší než původní uniklý trailer. Nové video má bezmála tři a půl minuty a vývojáři ze studia Infinity Ward při této příležitosti slibují, že s Infinite Warfare se série Call of Duty vrátí ke svým kořenům.

Nová ukázka navíc obsahuje první záběry z remasteru Modern Warfare. Těšit se na regulérní čtvrtý díl Call of Duty v nové grafice může každý, kdo se rozhodně pro předobjednávku Infinite Warfare v Legacy Edition nebo Digital Deluxe Edition. Součástí Call of Duty: Modern Warfare Remastered bude, jak už jsme se dozvěděli dříve, pouze 10 map z původní hry.

10.57 - PŮVODNÍ ZPRÁVA

Všechno, o čem se spekulovalo, se potvrdilo. V novém Call of Duty se vypravíme až do vesmíru a na cestu nám zahraje nesmrtelný hit nedávno zesnulého Davida Bowieho. Je velmi pravděpodobné, že se vydavatel pokusí ještě po upoutávce zamést stopy, takže si pospěšte, pokud ji chcete vidět. Jejímu šíření už ale zřejmě stejně nic nezabrání.

Je tak otázkou, zda budeme muset na oficiální oznámení čekat až do večera, jak původně vývojáři avizovali, anebo se Infinity Ward podělí o další informace dříve s ohledem na vývoj událostí. Na každý pád se neváhejte v diskuzi zmínit, co na upoutávku říkáte a co od novinky čekáte.

Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama