FromSoftware udělá další hru pro VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoftware udělá další hru pro VR

FromSoftware udělá další hru pro VR

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 5. 2016 14:07 7
Reklama

Tvůrci série Dark Souls mají po vydání třetího dílu oblíbené hry o svých příštích projektech jasno. Ostatně, práce na nových značkách už běží a vypadá to, že budoucnost FromSoftware opravdu vidí i ve virtuální realitě.

Když ještě minulý týden prezident společnosti Hidetaka Mijazaki říkal, že studio chce pracovat na něčem novém, asi málokdo si dokázal představit, jak moc nový by nový projekt měl být. V rozpracovaném videu, ve kterém společnost shrnuje svoji dosavadní tvorbu, se ukrývá náznak jejích dalších kroků.

Na samotném konci je možné vidět, že studio plánuje vydávat nové tituly již od příštího roku a mezi klasickou trojicí zamýšlených platforem PS4, PC a Xbox One se objevuje i PlayStation VR.

Opět se tak potvrzuje zařazení FromSoftware na seznam 230 studií, které mají pracovat na hrách pro VR headset od Sony. Neveřejné video nemá zvuk a zřejmě se jedná o rozpracovanou verzi náborového videa, se kterým chce studio přilákat nové talenty. Co by však mohl záhadný nový titul představovat se stále můžeme jen dohadovat.

Je docela možné, že FromSoftware má rozpracováno více projektů najednou. Nové IP by skutečně mohlo být něco ze sci-fi zasazení, jak před měsíci Mijazaki naznačoval, a potom by hra pro PS VR mohla být například znovuoživení mecha-série Armored Core. Že by VR titul bylo Bloodborne 2 není pravděpodobné, ale co, třeba nás FromSoftware ještě překvapí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama