Dnes večer představí autoři nové Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes večer představí autoři nové Call of Duty

Dnes večer představí autoři nové Call of Duty

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 5. 2016 08:02 6
Reklama

Vývojáři ze studia Infinity Ward dnes večer oficiálně odhalí nové pokračování série Call of Duty. Kromě toho vypustil Activision do světa další dvě videa - nový teaser a Behind the Scenes “repotáž”, v níž si autoři připomínají odkaz Call of Duty.

Ve videu ze zákulisí vývojáři mluví o tom, co pro ně tato značka znamená a o naději, že ji nový díl zase posune o kus dál. Autoři mají od novinky vysoká očekávaní a přirovnávají ji k Modern Warfare z roku 2007. “Chci aby lidé hráli naši novou hru a řekli si, že neviděli takovou změnu v Call of Duty od čtvrtého dílu,” prohlásil design director Jacob Minkoff.

Tehdy se série vymanila z kulis druhé světové války a poprvé se přesunula do moderního světa. Lze tak s úspěchem předpokládat, že nás čeká podobný skok, ale zůstat by nemělo jen u zasazení, ale i změn v designu, pro které se stalo Modern Warfare tak populární. Brian Horton, který dříve pracoval na Rise of the Tomb Raider, slibuje také, že letošní Call of Duty od Infinity Ward představí úplně novou úroveň vyprávění.

Vedle pohledu do zákulisí se vývojáři pochlubili rovněž novým teaserem na hru, která pravděpodobně ponese jméno Call of Duty: Infinite Warfare. Tentokrát se vzkaz nese v optimističtějším duchu a naznačuje něco z toho, co můžeme dnes večer od novinky čekat. Plnohodnotného představení se ale zřejmě nové Call of Duty dočká až v červnu na E3 a dnes by mohlo jít spíš o první informace a krátkou ukázku. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama