DLC pro Uncharted 4 budou zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Uncharted 4 budou zdarma

DLC pro Uncharted 4 budou zdarma

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 5. 2016 14:59 2
Reklama

Neoficiální den Uncharted 4 pokračuje! Naughty Dog zveřejnili své plány ohledně podpory Uncharted 4 po vydání a vypadá to, že nejméně rok bude do hry přibývat stále nový obsah, alespoň co se týče mutliplayeru.

Od něj si Naughty Dog mnoho slibuje a podřídí mu podporu DLC po následující měsíce. Co víc, všechna multiplayerová DLC budou pro všechny hráče zdarma. To znamená, že všechny mapy, předměty a herní módy, které hra po vydání dostane, se zpřístupní naprosto všem, a to i včetně chystaného co-op režimu, který vyjde už letos na podzim.

Multiplayer v Uncharted 4 přijde s vlastní měnou nazvanou Relics. Tu budou hráči získávat za plnění denních úkolů a vyhrávání zápasů. S nasbíranými Relics si budou moci koupit truhličky s užitečnými předměty, jako jsou zbraně, mystické zbraně nebo boostery, případně truhličky s dekorativním oblečením a animacemi, které na hru vliv nemají.

Kdo nebude chtít čekat na nasbírání dostatečného množství Relics, ten si bude moci za peníze pořídit Uncharted Points, za které si bude moci oba druhy truhel pořídit, ale Naughty Dog trvá na tom, že všechno lze ve hře odemknout pouhým hraním.

V základu hra přijde se šesti multiplayerovými módy: Ranked bude klasický Team Deathmach rozdělený do tříd podle zkušenosti a schopností hráčů. V módu Command budeme sbírat body zabíráním území, zabíjením nepřátel a speciálních kapitánů, za které je nejvíc bodů. Team Deathmatch je návrat klasického herního režimu. V Plunder zní trochu jako CTF, neboť se v něm budou nosit sošky do truhly našeho týmu. Warm Up Playlist bude tréninkový režim, který hráče seznámí s pravidly multiplayeru a bude dostupný pouze prvních pár her. Nakonec Trials nabídne deset zkoušek, ve kterých se hráči budou snažit nasbírat více bodů než jejich protivníci podle předem daných pravidel.

Společně s bližším představením multiplayeru Naughty Dog opět zmínili příběhové rozšíření, což bude pro sérii Uncharted historicky poprvé. To bude součástí takzvaného Triple Packu, který hráčům zajistí nejen příběhové DLC, ale také dva balíčky věcí do multiplayeru. Triple Pack je součástí sběratelské edice, takže by o něj největší fanoušci Nathana Drakea neměli přijít.

Uncharted 4 vychází už 10. května. Dneska jsme se dozvěděli, že je možné hru celou hrát v duhových barvách či s jiným z celkem dvanácti grafických filtrů, případně, že se ve hře nachází legrační návrat jedné známé postavy, kterou bychom v Uncharted nečekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama