PlanetSide 2 nechává hráče budovat báze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlanetSide 2 nechává hráče budovat báze

PlanetSide 2 nechává hráče budovat báze

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 5. 2016 11:09 1
Reklama

F2P sci-fi FPS PlanetSide 2 je mezi hráči na PC již listopadu 2012 a na PS4 dorazila v červnu roku minulého, stále se okolo ní však něco děje a spolu s živoucí komunitou se hře věnují pochopitelně i vývojáři. Ti tak v uplynulém týdnu do hry přidali možnost budovat vlastní základny a do rozjeté FPS tímto krokem rázem přibyly i prvky RTS.

Budování se samozřejmě týká válečné mašinérie a hráči tak budou moci budovat vlastní předsunuté základny a dopomáhat tím svému týmu k finálnímu vítězství. Specifika a zákonitosti nové aktualizace představuje níže přiložený tutoriál.

Na začátku je potřeba do světa vyslat vozidlo jménem Advanced Nanite Transport, jehož hlavním úkolem je těžba surovin potřebných pro stavbu budov. Nadále lze za pomocí tohoto transportu i začít budovat jednotlivé prvky základny. Řeč je pak například o protipěchotních věžích, bunkrech a samozřejmě i o obranných valech. Mezi pokročilejší stavby pak patří aktivní štíty proti bombardování, více druhů věží a především možnost osadit obranné věže vlastní umělou inteligencí, jež bude sama od sebe pálit na nepřátele.

Zřejmě nejzajímavěji pak ale zní možnost postavit budovu jménem Hive, jež „těží“ body vítězství o to kvalitněji, čím blíže leží nepřátelské základně. Hive však nelze opakovaně stavět do zemdlení – tato speciální budova vyžaduje speciální jádra, kterých má každá z frakcí omezené množství. Nic však nebrání tomu navštívit svého souseda, dané funkční jádro mu ukrást a následně jej použít pro své účely.

Tím se samozřejmě otevírají nové možnosti taktiky a fanoušky hry tak nelze než vyzvat ke zhlédnutí videa a k vyzkoušení toho, co možnost budování základen ve hře nabízí v praxi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama