Total Warhammer ustoupil hráčům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total Warhammer ustoupil hráčům

Total Warhammer ustoupil hráčům

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 4. 2016 13:07 7
Reklama

Pokud sledujete situaci okolo Total War: Warhammer, jistě vám neuniklo kontroverzní rozhodnutí vývojářů z Creative Assembly přidat DLC s pátou hratelnou rasou jako bonus k předobjednání. Hráčům se takový způsob nahánění předobjednávek nelíbil a v posledních týdnech to dali vývojářům pořádně pocítit.

Total War: Warhammer přijde v základu se čtyřmi hratelnými frakcemi - lidské impérium, trpaslíci, orci a upíři. Za stranu Chaosu bude ve hře normálně hrát pouze počítač a hráči si mohou Chaos otevřít ke hraní pouze s příslušným DLC.

Trailer, který DLC v říjnu oznámil, na YouTube do této chvíle nasbítal téměř 50 000 disliků a komentáře pod videem ukazují, co si hráči o DLC politice myslí. Nyní však v reakci na vlnu nevole mezi fanoušky Creative Assembly obrátili a nyní DLC přidají zdarma všem hráčům, kteří si hru zakoupí během prvního týdne od vydání.

"DLC Chaos Warriors se projevilo jako velice populární," řekl na konto nového přístupu výtvarný ředitel hry Mike Simpson. "Tím, že jsme fanouškům umožnili získat DLC zdarma během prvního týdne, jsme zajistili, aby se hráči necítili, že o něco přišli, a zároveň, abychom stále odměnili hráče, kteří si hru předobjednali, jejichž podpora je pro nás velice cenná."

Total War: Warhammer pro vývojáře i vydavatele Segu představuje největší titul v poslední době a do jeho úspěšného vydání vkládají velké naděje. Nabídka DLC Chaos Warriors zdarma potrvá do 17 hodin 31. května 2016. Hra vychází 24. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama