Vyšla třetí část King's Quest, první je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšla třetí část King's Quest, první je zdarma

Vyšla třetí část King's Quest, první je zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 4. 2016 13:52
Reklama

První epizoda série King's Quest od studia The Odd Gentlemen je k dispozici na Xboxu One zdarma. Vydavatel, kterým je společnost Sierra Entertainment, ji uvolnil při příležitosti vydání třetí části s podtitulem Once Upon A Climb. Ta se dočkala uvedení do prodeje tento týden.

První epizoda nazvaná A Knight to Remember vyšla loni v červenci. Na PlayStationu už se objevila zdarma v prosinci v rámci nabídky pro předplatitele PS Plus. Hru, která se pokouší vzkřísit stejnojmennou legendu z roku 1983, mají na svědomí autoři, kteří se v roce 2010 proslavili originální logickou plošinovkou The Misadventures of P.B. Winterbottom pro Xbox 360 a později i PC.

Třetí epizoda série King's Quest vyšla 26. dubna. Hru pohání technologie Unreal Engine 3 a kromě Xboxu a PlayStationu nové i staré generace je titul k dispozici také na PC. Jedna epizoda stojí v přepočtu přibližně 270 korun, celý season pass pak přes osm stovek. Ten má obsáhnout všech pět kapitol + epilog.

První dvě části si vedly v recenzích docela slušně. Epizoda A Knight to Remember má průměrné hodnocení okolo 80 procent, kapitola 2 s podtitulem Rubble Without a Cause pak okolo 70 procent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama