Už víme, kdo bude hrát Laru Croft ve filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Už víme, kdo bude hrát Laru Croft ve filmu

Už víme, kdo bude hrát Laru Croft ve filmu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 4. 2016 07:58 7
Reklama

Navzdory všemožným spekulacím, které nejčastěji zmiňovaly jméno Daisy Ridley (Star Wars: Síla se probouzí), se role Lary Croft v příští filmové adaptaci Tomb Raideru ujme novopečená držitelka Oscara Alicia Vikander. Cenu obdržela za vedlejší roli ve snímku Dánská dívka.

Informaci jako první přinesl magazín The Hollywood Reporter a následně ji na Twitteru potvrdila společnost GK Films, která snímek produkuje ve spolupráci se studiem MGM. Je jasné, že film je stále ve fázi předprodukce, takže nadále neznáme datum premiéry. S jistotou naopak víme, že film bude představovat restart celé série a ponese se v podobném duchu jako herní reboot z roku 2013 od vývojářů ze studia Crystal Dynamics.

Do režisérského křesla usedne Nor Roar Uthaug, jehož jméno zatím není v Hollywoodu příliš známé, ale sám sebe označil za velkého fanouška Lary Croft od samého počátku této série. Jak už jsme psali dříve, v nedávném rozhovoru pro IGN podotkl, že má rád silné ženské postavy a domnívá se, že takovými hrdinkami se vyznačovaly všechny jeho předchozí filmy. Výsledkem by měl být podle něj moderní akční snímek.

Nakonec se tak nepotvrdily spekulace o britské herečce Daisy Ridley, která měla být podle magazínu Deadline s produkcí rovněž v kontaktu. A k lítosti mnoha fanoušků se filmovou Larou nestane ani Camilla Luddington, která věhlasné archeoložce propůjčila hlas v posledních dvou hrách. Její jméno skloňovali vedle hráčů několikrát i samotní vývojáři.

I když si dvou filmů s Angelinou Jolie fanoušci příliš neváží a nadšená z nich nebyla ani kritika, oba si vedly z hlediska výdělků velmi dobře. Ve hře bylo dokonce pokračování, nicméně představitelka hlavní role neměla o další Lařino dobrodružství zájem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama