EA příští týden představí Battlefield 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA příští týden představí Battlefield 5

EA příští týden představí Battlefield 5

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 4. 2016 13:46 18
Reklama

Spekulací kolem příštího dílu dlouhohrající série Battlefield se v poslední době vyrojilo až dost. Nyní to ale vypadá, že jim udělá přítrž samotný vydavatel, EA, a to již příští pátek.

Se zprávou jako první přišel německý web PC Games Hardware. Jeden z předních německých youtuberů Fabien Siegismund se na Twitteru pochlubil pozvánkou na světovou premiéru Battlefieldu 5. Datum, které by si fanoušci válečných stříleček měli poznamenat do kalendáře, je 6. květen. V tento den bude nejen oficiálně odhalen nový díl, ale dočkáme se i traileru a dokonce hned několika živých vysílání této hry. Po měsících různých fám a dohadů se tak konečně dozvíme, na jakém bojišti budeme prolévat virtuální krev tentokrát.

Jen připomeňme, že mezi možné adepty na historické zasazení patřila i první světová válka. Na IMDB se zase objevil záhadný podtitul Armageddon, který nahrával jak bojišti budoucnosti, tak vtělení se do kůže japonského vojáka za druhé světové války a událostem kolem svržení dvou atomových bomb. Zcela poslední spekulace pak mluvily o tom, že Battlefield 5 s domělým podtitulem Eastern Front bude prequelem pro starý Battlefield 2148 a tedy futuristickou futuristickou střílečkou s roboty, lasery a podobnými hračkami. Nyní už nemá smysl spekulovat, pravda o celém projektu je na dosah ruky a my vám ji přineseme se všemi podrobnostmi. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama