Nový trailer Deus Ex odhaluje vše důležité
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer Deus Ex odhaluje vše důležité

Nový trailer Deus Ex odhaluje vše důležité

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2016 06:05 2
Reklama

Square Enix vypouští do světa nový trailer Deus Ex: Mankind Divided. Tento má přízvisko 101 a po vzoru ostatních se věnuje postupnému představení klíčových prvků hry. Ukázka začíná odhalením příběhového pozadí a nastíněním problematiky šarvátek mezi vylepšenými lidmi a těmi takzvaně obyčejnými. Výsledkem je momentálně křehký mír, vybudovaný na 50 milionech obětí.

Adam Jensen se v takovém světě vrhá do bojů s mocnostmi a s lidmi, kteří daleko přesahují jeho vlastní schopnosti. Jenže, ruku na srdce, kdy něco takového podobného hlavního hrdinu zastavilo? Tento má navíc, dle dikce technologického pokroku, zatím netušené možnosti – vývojáři existenci nových schopností a augmentací skrývají za fakt, že Adam dosud neobjevil veškerá zákoutí svých nedobrovolných vylepšení. Potenciál těch je ale zřejmě netušený.

Z ukázky se nadále můžete dozvědět, že epicentrum teroristické aktivity je ukryto v samotném srdci Evropy, v Praze. Tam bude Adam postaven před nelehký úkol – je zapotřebí infiltrovat teroristickou skupinu augmentovaných lidí a postavit jejich velitele před soud.

Video nadále především představuje dvojí způsob hraní a sílu série Deus Ex – vše lze vyřešit silou, opačný přístup ale může otevírat zcela odlišné dveře a netušené možnosti dialogů. Deus Ex bude o volbách, jež nebudou černobílé a které budou mít zásadní dopad na fungování světa.

Posuďte sami, mějte se však na pozoru před případnými spoilery, nová ukázka toho ze hry i ze spletité zápletky plné skrytých padouchů a zatajených motivací odhaluje celkem dost.

O kvalitách hry a o možných přístupech k plnění misí se budeme moci přesvědčit ke konci srpna, kdy hra dorazí na konzole a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama