Nový Sherlock Holmes bude v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Sherlock Holmes bude v češtině

Nový Sherlock Holmes bude v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 4. 2016 09:19 10
Reklama

Adventura Sherlock Holmes: The Devil's Daughter od studia Frogwares vyjde na PC s českými titulky. Konzolisté si naneštěstí musí nechat na lokalizaci zajít chuť. Nejnovější dobrodružství věhlasného detektiva se ani tentokrát na PS4 a Xboxu One překladu bohužel nedočká.

Do viktoriánské Anglie se po boku doktora Watsona vypravíme už 10. června. Datum vydání v Česku se shoduje s tím celosvětovým, které bylo před nedávnem odloženo z 27. května. Z důvěryhodného zdroje jsme se dále dozvěděli, že Sherlock Holmes: The Devil's Daughter se bude na PC prodávat za 999 korun a verze pro konzole bude stát 1799 korun.

Pokud si hru předobjednáte, můžete získat zdarma balíček převleků Sherlocka Holmese. Literární hrdina proslul mimo jiné svými dokonalými kostýmy a s DLC vám přibude do šatníků hned sedm dalších obleků, šest druhů vousů a brýle. Převleky budou k dispozici stejně jako posledně kdykoli během hry a můžete je střídat podle libosti.

Jak už jsme psali dříve, osmá hra v sérii detektivek od Frogwares nabídne pět vzájemně propojených případů, které mají mít co do činění s temnou minulostí Holmesovy rodiny. Vývojáři z Frogwares už na základě postřehů od fanoušků k obalu hry a upoutávce prozradili, že oblíbenému detektivovi propůjčil hlas nový herec, bude mít mladší vizáž a půjde vůbec o tak trochu jiného Holmese. Slavný detektiv dostal novou image dandyho, který připomíná mix Sherlocka v podání Roberta Downeyho Jr. a Jacoba Frye z Assassin's Creed Syndicate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama