Uncharted 4 cílem loupežného přepadení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 cílem loupežného přepadení

Uncharted 4 cílem loupežného přepadení

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 4. 2016 08:12 1
Reklama

Uncharted 4 vychází již za dvanáct dní a drtivá většina majitelů PlayStation 4 se už určitě těší na návrat do kůže onoho lupiče z podtitulu hry. Někteří ale zřejmě své nadšení posunuli na novou úroveň a sami si vyzkoušeli, jaké to je, stát na hraně zákona. Nebo v tomto případě spíše daleko za ní.

O tom, že někteří šťastlivci hru již obdrželi, jsme vás již informovali. Nyní se ale zdá, že celá situace je ještě o něco pikantnější. Během včerejška společnost Sony informovala, že neznámí pachatelé ukradli celou zásilku Uncharted 4 a zřejmě i jiných herních a filmových titulů během násilného loupežného přepadení. Zástupce Sony uvedl, že se firma všemi silami snaží napomáhat policejnímu vyšetřování, bližší detaily ale stále nejsou známy. Podle fanoušků na sociálních sítích by nejlepším řešením bylo okamžité vydání hry, podle Sony ale stále platí datum 10. května. Připomeňme jen, že původně bylo Uncharted 4: Thieves End plánováno na 26. dubna, tedy pouhý den před krádeží zásilky. Neil Druckman z Naughty Dog včera apeloval na hráče, aby v následujících dnech dávali velký pozor a nenechali si zkazit zážitek z očekávané hry spoilery, které se určitě na internetu vyrojí.

Kromě nenechavých lapků se ale Uncharted 4 dostalo do rukou i několika redakcím britských herních médií. Server AllGamesDelta informoval o velikosti a obsahu day one patche, který je už nyní k dispozici. A není to zrovna drobeček, z vašeho disku si ukousne 5GB. Jeho obsah uvedl výše jmenovaný server na Twitteru a jakkoli jsou podobné záplaty nepříjemným stigmatem moderních her, tento konkrétní přidává do hry podstatný obsah.

Z reakcí hráčů, kteří si již mohli Uncharted 4 vyzkoušet na vlastní kůži vyplývá, že se na nás chystá opravdový akční nářez v na konzolích dosud nevídané grafice. Skoro mám chuť nasadit si masku a…no, ty necelé dva týdny už to nejspíš vydržím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama