Zapojte se do diskuse v hPodu #532
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #532

Zapojte se do diskuse v hPodu #532

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 4. 2016 18:32 13
Reklama

Na základě vašich četných poznámek k minulému dílu našeho nekonečného hPodu jsme se rozhodli maličko pozměnit jeho koncept a vrátit se tak, pro některé konečně, o pár měsíců zpět, kdy jsme glosovali novinky místo našich témat. To však neznamená, že byste o témata měli přijít. Jenom už se nebudou objevovat v takové četnosti jako doposud.

První probíranou novinkou budou informace kolem nového dílu série Call of Duty. Jak se bude jmenovat ten další a těšíme se víc na něj, nebo na pravděpodobně přibalený první díl série Modern Warfare? Nintendo odhalilo své plány a potvrdilo vydání konzole NX v příštím roce. Plus k tomu přišpendlilo informaci o tom, že nová Zelda vyjde jak na Wii U, tak na nové konzoli. Co my na to?

Nemůžeme se samozřejmě nezmínit ani o nové hře Johna Romera. Nebo novém videu, propagující kondicionéry na skvělou lesklost vlasů? Stále se nemůžeme rozhodnout. A na závěr, možná překvapivě, se dotkneme počtu hráčů Battlefrontu proti čtvrtému Battlefieldu. Nevychází to totiž tak, jak byste asi čekali.

Líbí se vám podoba nového hPodu? Šup nám poslat mail na podcast@hrej.cz nebo napsat do diskuse pod touto novinkou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama