CoD obsahuje remaster Modern Warfare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD obsahuje remaster Modern Warfare

CoD obsahuje remaster Modern Warfare

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2016 10:51 13
Reklama

Reddit nepřestává být studnicí zajímavých informací, a kromě toho, že dnes už přinesl zvěsti, že příští Call of Duty ponese přívlastek Infinite Warfare, pro tentokrát přinesl informace neméně zajímavé - jednak datum vydání, druhak to, co se skrývá za zajímavým bonusem při koupi Legacy Edice letošního Call of Duty. A pokud se zprávy potvrdí, dovolím si predikovat, že prodeje Legacy edice předčí i tu klasickou.

Ale hezky popořadě. Obrázek nahraný na Reddit ukazuje stránku amerického prodejce her Target, na níž je vidět Call of Duty Infinite Warfate, přičemž by hra měla vyjít 4. listopadu. Nejen, že se jedná o další potvrzení zatím poslední zprávy, ale samotné odhalení data vydání by bylo příjemným bonusem.

Jenže ten nejpříjemnější bonus dorazí tehdy, když si pořídíte tzv. Legacy edition. Kromě samotného Infinite Warfare se v ní můžeme těšit na remaster čtvrtého dílu, jenž nesl podtitul Modern Warfare, a to formou dodatečně stažitelného obsahu.

Určitý smysl by to dávalo - oba dva díly patří pod hlavičku Infinity Ward, navíc Modern Warfare vyšel už v roce 2007, je považován za jedno z nejlepších CoD vůbec, a tak by se mohl svézt na vlně remasterů. Cena celé edice zůstává nejasná, ale konečně nějaký dodatečně stažitelný obsah, který má smysl! Uvidíme, zda Call of Duty: Modern Warfare Remastered zůstane ostatním hráčům zapovězen.

CoD obsahuje remaster Modern Warfare
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama