PvZ: Garden Warfare 2 nabízí 10 hodin zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PvZ: Garden Warfare 2 nabízí 10 hodin zdarma

PvZ: Garden Warfare 2 nabízí 10 hodin zdarma

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2016 09:59 2
Reklama

Měli bychom si zvykat na novou tvář Electronic Arts. Kromě toho, že společnost rozjela svou službu EA Access (XO) a Origin Access (PC), v níž poměrně velkoryse nabízí za poplatek určité hry zdarma a zároveň všem umožňuje stáhnout omezenou trial verzi svých her, tak svou změněnou image nově ukazuje i všem ostatním, tedy i neplatičům.

EA umožňuje stáhnout desetihodinovou trial verzi Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, a to všem hráčům na všech platformách, na nichž hra vyšla - tedy na PC, Xboxu One i na PlayStationu 4. Raději znovu zopakuji, že akce není nikým a ničím omezená, stačí zabrousit do obchodů na konzolích, eventuálně do služby Origin na PC, hru stáhnout, a začít hrát.

Druhý díl spin-offu Garden Warfare dopadl takřka na výbornou, což docenil Pavel Makal ve své recenzi. Bláznivá multiplayerová akce nabízí alternativu ke všem těm realisticky a futuristicky vyhlížejícím akcím, a je tak vhodná naprosto pro všechny. Pokud máte čas, není s čím otálet - čas máte do 10. května, kdy dostupnost trialu končí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama