Stáhněte si demo RPG Nioh, zabere 3,8 GB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si demo RPG Nioh, zabere 3,8 GB

Stáhněte si demo RPG Nioh, zabere 3,8 GB

David Plecháček

David Plecháček

26. 4. 2016 12:18 4
Reklama

Konečně, takřka po 12 letech od oznámení si můžeme vyzkoušet samurajskou akci Nioh. Demo je ode dneška dostupné na PlayStation Storu.

Historické akční RPG vyvíjí studio Team Ninja. Poprvé jsme o Nioh (tehdy byl název stylizován jako Ni-Oh) slyšeli před dvanácti letech, přičemž hra měla vyjít v roce 2006 tehdy na nové konzoli PlayStation 3. Tak se pochopitelně nestalo, a Nioh se na dlouhou dobu odmlčel.

Tak dlouho, že tehdejší generace PlayStationu je ta tam, a Team Ninja plánují Nioh vytvořit coby PS4 exkluzivní titul. Pokud tento titul unikl vaší pozornosti, nabízíme vám samotný popisek hry, jež jí označuje takto: „Nejnovější brutální akční hra od Team Ninja a vydavatele Koei Tecmo. V době samurajů připlul osamělý cestovatel k pobřeží Japonska, kde si musí probojovat svou cestu přes zlé válečníky a nadpřirozené bojovníky Yokai, aby nalezl to, po čem touží.“

Hratelná demoverze bude dostupná odedneška pouze do 5. května, přičemž autoři jí sami popisují jako hratelnou alfaverzi. Pokud vás zajímá, proč je demo k dispozici po omezenou domu, vývojáři se tak svým fanouškům chtějí omluvit za dlouhé čekání, a chtějí nám všem ukázat, že Nioh opravdu žije a že je nač se těšit.

Demo vám na konzoli zabere 3,8 GB, přičemž pokud si ho projdete celé, po zakoupení kompletní hry  do ní dostanete speciální výbavu jako odměnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama