Jsou tu nové obrázky z rozšíření Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jsou tu nové obrázky z rozšíření Zaklínače

Jsou tu nové obrázky z rozšíření Zaklínače

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 4. 2016 14:47 102
Reklama

Komunitní manažer studia CD Projekt RED Marcin Momot na dnešek slíbil novou porci screenshotů z datadisku O víně a krvi pro třetího Zaklínače a tady jsou.

Obrázky s velmi pohádkovou atmosférou lákají na rozšíření, které má hráčům nabídnout více než 20 hodin nového obsahu a novou oblast k prozkoumání. Jde o slunný region Toussaint ve stylu jižní Francie, který není poznamenaný válkou, což se podepisuje na optimističtějším rázu celé krajiny. Bezstarostná atmosféra má ale ukrývat nepěkné tajemství.

Datadisk by měl vyjít v první polovině letošního roku a slibuje příběh plný zvratů. Tvrdí to alespoň Marcin Momot. O víně a krvi má podle něj fascinující zápletku a území Toussaint se nemá podobat ničemu, co jsme viděli v původní hře. Pohodová a barevná nálada vás ale nemá zmást, protože správně tušíte, že se pod tím vším pozlátkem ukrývá něco zlověstného.

Na internetu se objevil také obrázek zadní strany krabičky, nicméně k dispozici je jen ve velmi špatné kvalitě. Více o rozšíření se máme dozvědět už v květnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama