EVE: Valkyrie bude podporovat cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EVE: Valkyrie bude podporovat cross-play

EVE: Valkyrie bude podporovat cross-play

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 4. 2016 16:20 7
Reklama

Vesmírná akce EVE: Valkyrie zasazená o světa EVE Online nabídne cross-platform multiplayer na PlayStation VR, Oculus Rift a HTC Vive.

Výkonný producent hry Owen O’Brien oznámil tuto novinu při příležitosti akce EVE Fanfest. “Chceme, aby lidé létali a umírali společně. Je pro nás důležité, aby si spolu mohli všichni zahrát bez omezení,” uvedl O’Brien. Vývojáři se současně pochlubili novým trailerem a detaily na konto módu Carrier Assault. Pokud vás hra zajímá, určitě se na video podívejte.

Titul EVE: Valkyrie vyšel už 28. března pro Oculus Rift a v říjnu má dorazit na PlayStation VR. Podpory headsetu HTC Vive se má rovněž dočkat ještě letos. Hra je v tuto chvíli dostupná v early access verzi. Původně mělo jít o exkluzivitu pro Rift. Verze pro Vive byla oznámena začátkem dubna. EVE: Valkyrie je podle majitelů Riftu v tuto chvíli rozhodně jedna z nejzajímavějších her dostupných pro VR headsety.

Cross-platform iniciativa je určitě chvályhodná. Teď nezbývá než doufat, že se EVE: Valkyrie povede lépe než staršímu spin-offu EVE Online, a sice FPS Dust 514 z roku 2013, kterou měli rovněž na svědomí vývojáři z CCP. Její provoz totiž po nevelkém ohlasu skončí 30. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama