Kolekce Batman Arkham HD už v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Batman Arkham HD už v červnu

Kolekce Batman Arkham HD už v červnu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 4. 2016 08:17 3
Reklama

Hry s Batmanem od Rocksteady patří mezi nejlepší tituly minulé generace a bylo jen otázkou času, kdy se vydavatel Warner Bros. rozhodne předchůdce Batman: Arkham Knight vydat i na konzolích nové generace. Nejnovější informace naznačují, že toto datum je už velice blízko. Od jednoho zaměstnance amerického obchodu GameStop unikla zpráva, že HD kolekce dvou her vyjde na PS4 a Xbox One již 10. června.

Kolekce nazvaná Batman: Return to Arkham obsahuje hry Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City. Titul Batman: Arkham Origins v souboru obsažen není, možná z důvodu, že na něm nepracovali lidé z Rocksteady, možná protože nebyl přijat tak nadšeně jako ostatní hry. Obě hry by měly obdržet grafický update a přijdou s veškerým obsahem, který do nich přidala DLC.

K informačnímu úniku se dnes přidalo oznámení, že evropská ratingová agentura PEGI udělila titulu Batman: Return to Arkham - Arkham Asylum hodnocení 16 kvůli realistickému znázornění násilí.

Oficiální představení celé kolekce by mělo proběhnout ještě dnes. Informace od zaměstnance GameStopu sdělují, že předobjednávky začnou dnes 19. dubna, takže celá záležitost je prakticky na spadnutí. Nevypadá to, že by se kolekce měla objevit i na PC, což ale s přihlédnutím ke stavu, v jakém přišel loni na Steam Batman: Arkham Knight, není nijak překvapivé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama