Mirror’s Edge se může dočkat remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mirror’s Edge se může dočkat remasteru

Mirror’s Edge se může dočkat remasteru

David Plecháček

David Plecháček

11. 4. 2016 14:54 4
Reklama

DICE jistojistě chtějí co nejvíce nalákat na svůj příchozí Mirror’s Edge Catalyst. Možná, že někoho nalákají skrze trailer. Možná, že někoho nalákají skrze ambientní soundtrack. Možná, že někoho nalákají skrze otevřené město. A možná, možná někoho nalákají skrze remaster původního dílu.

No ono se to totiž nezdá, ale od prvního vydání uběhlo 7 let. Hra tehdy vyšla na PlayStation 3, Xbox 360, iOS a Windows, a DICE si pravděpodobně myslí, že jí dnešní hráči mohli minout. Ostatně jejich odpovědí může být remaster na současnou generaci konzolí, jež zařadila do své nabídky společnost Amazon.

Tedy na současnou generaci... Stránka byla pochopitelně urychleně stažena, a oficiální vyjádření ani od samotných vývojářů ani od vydavatele Electronic Arts nepřichází, ale v kartě se nacházela pouze verze pro PS4. Pokud nějaký remaster vzniká, je velice nepravděpodobné, že by byl PlayStation exkluzivní, tudíž je nasnadě předpokládat, že se ho (eventuálně) dočkáme i na Xboxu One. Pohybujeme se ale na tenkém ledě zvaném spekulace, a tak je nutné brát informace s rezervou. 

Mirror’s Edge se může dočkat remasteru
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama