Remote Play z PS4 na PC a Mac už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remote Play z PS4 na PC a Mac už zítra

Remote Play z PS4 na PC a Mac už zítra

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 4. 2016 11:39 7
Reklama

Sony právě oznámilo, že PlayStation 4 zítra obdrží plánovaný update firmwaru na verzi 3.50, která přinese několik dlouho požadovaných novinek. Mezi nimi stojí i překvapivé rozšíření funkcionality Remote Play na PC a Mac.

Hráči budou potřebovat minimálně Windows 8.1 nebo OS X 10.10, aby se jim na počítačích mohlo vytvořit spojení s konzolí. Nejprve bude třeba stáhnout program Remote Play Installer, který také bude uvolněný zítra společně s update. Po spojení si hráči budou moci zvolit ze tří rozlišení - 360p, 540p a 720p - a 30 či 60 FPS. Standardně bude zvolené nastavení 540p a 30 FPS. Ke hraní pak bude třeba mít připojený DualShock 4 k počítači pomocí USB kabelu.

Vedle Remote Play na počítač update přinese i rozšíření uživatelských možností na konzoli. Hráči si budou moci zvolit, zda budou viditelně online či zda se před okolím schovají. U profilů přátel bude možné nastavit oznamování, když se příhlásí do PSN. Nově také budou hráči moci vytvářet události, do kterých mohou přizvat své přátele či celé komunity.

Malá novinka se dotkne i Party chatu, ve kterém bude u každého hráče zobrazená právě hraná hra, do které se pak mohou členové party rychle připojit. Nové prvky se také promítnou do možností mobilní aplikace, kterou zítra také čeká aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama