Jak se hraje WoW s taneční podložkou?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se hraje WoW s taneční podložkou?

Jak se hraje WoW s taneční podložkou?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 4. 2016 19:00
Reklama

Zhubnout se dá mnoha způsoby, a až vám někdo bude tvrdit, že u počítačových her to rozhodně možné není, tak mu můžete ukázat třeba následující stream z Twitche. V tom se hráč a šílenec v jedné osobě jal hrát World of Warcraft na taneční podložce. Na tom by možná nebylo nic neobvyklého – měli jsme tu i příklad kytary jako periferie pro hardcore Dark Souls, nicméně Rudeism se dokázal dostat až na maximální úroveň.

A že to bylo náročné, o tom svědčí již samotný čas hraní – Rudeism se na úroveň 100 dostal za 5 dní, 11 hodin, 48 minut a 38 sekund, a to už je slušný výkon a pořádná herní doba strávená především pohybem.

Přiložené video pak v čase 7 hodin a 8 minut ukazuje přechod na 100 úroveň a obrovský příval emocí nejen samotného autora videa, ale i okolních hráčů, kteří leckdy neměli o (ne)vkusu na výběr vhodného ovladače svého spoluhráče vůbec ponětí. Na svém Twitchi pak Rudeism během své zhruba měsíční pouti dokázal nasbírat přes 3700 fanoušků a snad na oslavu opožděného apríla následně oznámil, že se pustí do Heroes of the Storm s kytarou v ruce a do Undertale, a to opět s taneční podložkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama