Ubisoft Singapur chystá AAA projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft Singapur chystá AAA projekt

Ubisoft Singapur chystá AAA projekt

David Plecháček

David Plecháček

29. 3. 2016 09:35
Reklama

Jeden z největších hráčů na poli vývoje se na GDC rozhovořil o svých plánech, zejména co se týče studií v jihovýchodní Asii. Olivier de Rotailer, odpovědný zástupce studií v Singapuru a Číně, kromě jiného odhalil, že Ubisoft otevře novou pobočku na Filipínách.

Větší pozornost na sebe strhly informace ohledně studia v Singapuru. To spolupracovalo na desítce velkých titulů, ale mezi jeho nejlepší počiny můžeme zařadit námořní bitvy v sérii Assassin’s Creed. „V Singapuru jsme měli dva velké projekty: jednu AAA hru, a online část v Ghost Recon: Phantoms,“ říkal de Rotailer před novináři. „V tuhle chvíli pracuje studio na jednom z největších projektů společnosti na konzolích i na PC,“ dodával.

Zda se jedná o pokračování dosavadní série nebo o zcela novou IP prozatím není známo, ale můžeme očekávat, že dalších indicií (nebo odhalení celého tajemství) se dočkáme na letošním veletrhu E3. Vypadá to, že oblast Asie, ve které singapurské studio sídlí, je pro Ubisoft zajímavá. Můžeme sem zařadit i čínské studio ve městě Chengdu. Tuto dvojici posílí třetí pobočka, která bude nově otevřená ve Filipínské Santa Rosa Laguna, kousek od hlavního města Manily.

Pobočka by se měla otevřít už toto jaro, a mělo by pojmout na padesátku zaměstnanců. Konečné číslo by se v průběhu let mohlo několikanásobně zvětšit. Někteří pracovníci ze Singapuru do Santa Rosy zamíří, aby pomohli filipínským kolegům v rozjezdu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama