Sony možná kutí mocnější verzi PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony možná kutí mocnější verzi PS4

Sony možná kutí mocnější verzi PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 3. 2016 08:58 49
Reklama

Před časem Microsoft způsobil drobný poprask na poli konzolí oznámením, že by Xbox One mohl dostávat hardwarové upgrady. Phil Spencer však zprávu následně dementoval, nicméně teď tu máme další zajímavé zprávy, tentokráte ale ze stáje Sony.

Přes noc se totiž vyrojily zprávy o tom, že Sony chystá novou edici PS4 – na tom by jistě nebylo nic zajímavého, vzpomeňme třeba na slim verzi předchozí generace, nicméně tato by měla být technologicky pokročilejším kusem hardwaru.

Tyto informace berte s rezervou – údajně však zástupci Sony na letošní GDC sondovali mezi vývojáři, jaký by byl zájem o mocnější PS4. Důvody jsou hned dva – příprava na výkon náročné VR technologie a především pak nativní podpora rozmáhajícího se 4K rozlišení.

Zahraničními médii přezdívaný PlayStation 4.5 by tak vývojářům mohl nabízet především vyšší výkon grafického čipu. Sony pochopitelně nechce nic podobného komentovat, nás ale samozřejmě zajímá, jak byste podobné kroky okomentovali vy – zaujala by vás takováto nabídka a odhodili byste stávající konzoli, nebo byste se podobné myšlence ve strachu o stávající knihovnu her raději vyhnuli?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama