Darkspore končí, EA vypne servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darkspore končí, EA vypne servery

Darkspore končí, EA vypne servery

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 2. 2016 11:30 9
Reklama

Nešťastný pokus zkombinovat editor Spore od Maxis s akčním RPG ve stylu Diabla má své dny sečteny. Od 1. března již nebudou fungovat servery pozapomenuté hry Darkspore, která mohla být dobrá, kdyby ji však dělal někdo schopnější.

Samotný nápad na stavbu vlastního mutantního hrdiny ze součástek, které při hraní nalézáte, byl bohužel jediný světlý bod v jinak zoufale průměrné a nevýrazné hře. Ve své době ještě Darkspore způsobila poprask, když vyžadovala připojení k internetu. DRM systém se právě teď projevuje jako její záhuba, neboť bez běžících serverů si Darkspore nezahrají ani ti, kteří si hru koupili.

Asi by se nikdo nezlobil, kdyby EA ještě před odpojením serverů vydali patch, jenž by hru zpřístupnil ke hraní i offline, ale vypadá to, že EA na Darkspore už ani myslet nechce. Schválně, kdy se takového osudu dočká SimCity, které se sice požadovaného připojení k serverům nakonec zbavilo, ale hra už je dávno za svým vrcholem a čas ji utíká. Pokud to bude stejných pět let jako v případě Darkspore, tak se v roce 2018 se SimCity rozloučíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama