Březnové Games with Gold už oficiálně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Březnové Games with Gold už oficiálně

Březnové Games with Gold už oficiálně

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2016 09:09 8
Reklama

Předchozí spekulace se do puntíku vyplnily a zdroj nedávného úniku se znovu potvrdil jako důvěryhodný. Microsoft představil březnový lineup her zdarma, kterým uctí předplatitele služby Xbox Live Gold.

Hráči se mohou těšit na čtveřici kvalitních her, z nichž ty pro Xbox 360 pochopitelně fungují díky programu zpětné kompatibility i na Xboxu One. Pouze na nové konzoli od Microsoftu bude k dispozici od 1. do 31. března poslední dobrodružství Sherlocka Holmese s podtitulem Crimes and Punishment. Pokud dáváte před viktoriánskou Anglií přednost poněkud drsnějším světům, uspokojit by vás mohlo akční RPG Lords of the Fallen. Zdarma si jej budete moci aktivovat od 16. března do 15. dubna.

K zahození ale nejsou ani dva starší tituly původně pro Xbox 360. Strategických her je na konzolích jako šafránu a zrovna Supreme Commander 2 (1. až 15. března) od Gas Powered Games paří mezi ty lepší. Jestliže ale raději namáháte prst na spoušti v první linii, než abyste veleli jednotkám z relativního bezpečí generálního štábu, smlsnete se spíš na proslulých Borderlands (16. až 31. března).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama