Patch pro Firewatch zrychlí PS4 verzi hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Firewatch zrychlí PS4 verzi hry

Patch pro Firewatch zrychlí PS4 verzi hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2016 12:53 10
Reklama

Pokud jste si pořídili Firewatch na PS4, možná jste si mohli povšimnout několika dýchavičných pasáží. Hra se zadýchávala například v případě slézání skal, našly se ale i jiné případy a řada menších či větších chyb. Tyto i další by ale měla adresovat nově vydaná aktualizace, jež se zaměřuje především na rychlost hry.

Patch mimo jiné upravuje dohled hry a vykreslovací vzdálenost, což by mělo mít za následek vymizení doskakujících textur, hra se nadále bude ukládat méně častěji (což prý mohlo za velkou spoustu poklesů výkonu) a oprav se také dočkala řada kolizí i možnosti vyjít mimo bariéry světa hry. Také nahrávání hry by nyní mělo zabrat o poznání méně, takže pokud hru na PS4 vlastníte, tak se určitě přesvědčte, zda vlastníte její poslední verzi.

Autoři nadále avizují, že na hře plánují pracovat i nadále s tím, že momentálně dokonce pracují v kooperaci i se samotnými vývojáři enginu Unity. Tento vývojářský tandem by měl i nadále přinášet kýžená vylepšení a optimalizace hry. Vedle toho autoři plánují přidat do PS4 verze hry podporu dalších jazyků v podobě titulků, zde však tvůrci nijak více konkrétní nejsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama