Kanye West chystá hru o své matce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kanye West chystá hru o své matce

Kanye West chystá hru o své matce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 2. 2016 09:52 1
Reklama

Světoznámý americký rapper opět překvapuje. Před rokem oznámil, že chystá hru která se má točit kolem cesty jeho matky do nebe. První trailer nečekaně zveřejnil na konci živě vysílané akce k příležitosti vydání nového alba. Neotřelé téma je jen jednou z věcí které vás můžou na titulu Only One upoutat.

Není to poprvé, co se Kanye West objevuje i v jiných sférách popkultury, než je hudba. Jeho osoba už se jednou stala součástí hry, konkrétně titulu Kanye Quest. V bizarním nezávislém JRPG se při vynášení odpadků nechal vcucnout červí dírou a ocitl se v budoucnosti. Temné budoucnosti kde se nebohý Kanye zamotal do problémů s klony nebo například Tupacem.

Only One se sice bude jeho jménem honosit oficiálně, o nic obvyklejší záležitost však nepůjde. V titulu se zatím nespecifikovaným žánrem budeme sledovat cestu jeho zemřelé matky rájem. Donda West skonala v roce 2007 a rapper později zveřejnil nahrávku Only One, inspirovanou právě její smrtí. Stejnojmenná hra má zřejmě pokračovat v odkazu písničky. Kdy a na jaké platformy vyjde zatím nevíme. Stejně tak netušíme, kdo vlastně hru vyvíjí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama