Destiny letos čeká další velké rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny letos čeká další velké rozšíření

Destiny letos čeká další velké rozšíření

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 2. 2016 09:26 2
Reklama

Budoucnost Destiny nastínil Activision ve své včerejší zprávě investorům. Potvrdil tak neoficiální zprávu z ledna, že letos Destiny 2 nevyjde, ale hráči by se přesto měli dočkat nového obsahu.

V průběhu tohoto roku, pravděpodobně tradičně na podzim, se Destiny dočká velkého rozšíření, tedy snad rozsahem odpovídajícím expanzi The Taken King. Vydání plnohodnotného pokračování Destiny se pak posunulo na rok 2017.

Více informací o vzdálenější budoucnosti hry Activision ani Bungie nezveřejnili, ale v každotýdenním postu na blogu hry se komunitní manažer DeeJ alespoň krátce vyjádřil na konto slibovaného velkého jarního eventu. Z dřívějších informací víme, že by event měl pozměnit herní svět, pravděpodobně by tedy mohlo dojít ke konci invaze Takenů.

Nyní se dozvídáme, že event přijde i se zásadním navýšením maximálního Light, novou výzbrojí a "novými výzvami pro PvE hráče, kteří hledají zábavu a znovuhratelnost."

Bez jakýchkoliv detailů lze těžko usuzovat, co má Bungie za lubem, ale po PvE obsahu komunita volá už několik měsíců a o to víc během právě probíhajícího PvP eventu Crimson Days. Nejsnazší by byla aktualizace současných endgamových aktivit a jejich posunutí na vyšší obtížnost. Year 1 Raidy a Prison of Elders ztratily po vydání The Taken King smysl, jakmile hráči překonali hranici nejvyššího Light levelu.

Velké obsahové sucho nadále trvá, o spekulovaném The Dawning vývojáři nadále mlčí a přislíbená injekce PvE aktivit je pořád v nedohlednu. Alespoň mají hráči čas se věnovat i jiným titulům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama