Battlefield Hardline trpí nedostatkem hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield Hardline trpí nedostatkem hráčů

Battlefield Hardline trpí nedostatkem hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 2. 2016 12:25 27
Reklama

Spin-off válečné série Battlefield trápí odliv hráčů. V době vydání nového DLC hraje na PC multiplayer minimum hráčů. Více jich je online i na PS3. Verze pro aktuální generaci konzolí jsou na tom o něco lépe, ani jejich čísla ale neuchvátí.

Pokud nepočítáme téměř mrtvou komunitu na Xboxu 360, vede si PC mezi všemi platformami na které je Battlefield Hardline dostupné nejhůře. Za posledních 24 hodin bylo současně online maximálně 2594 hráčů. Pro představu, rekord Battlefieldu 4 činí ve stejném období necelých 32 tisíc hráčů. Hardline ale v množství hráčů zaostává za čtvrtým dílem série na všech platformách, a to výrazně. Na nejpopulárnějším PlayStationu 4 si najednou spustilo Hardline skoro 11 tisíc hráčů, v případě Battlefield 4 mluvíme o rekordu 38 tisíc. Policejní odbočka oblíbené značky se prostě nesetkává s takovým úspěchem, jaký by si asi studio Visceral Games, potažmo EA představovali. Čísla jsou převzata z webů se statistikami Hardline i Battlefield 4.

Situaci možná vylepší nové, závěrečné DLC s názvem Betrayal. Na čtyřech mapách se rozpoutá boj s novými zbraněmi a novými vozidly. Hráči se utkají ve vězení, na hřbitově nebo třeba čínské čtvrti. Podobně jako Call of Duty: Black Ops III umožní nově Hardline boj s meči. Dalších 11 zbraní pak přinese bezplatná aktualizace.

Budoucnost pro Battlefield Hardline rozhodně nevypadá růžově. Jak bude životní příběh titulu pokračovat ukážou nadcházející měsíce.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama