V roce 2016 bez „velkého“ Assassina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V roce 2016 bez „velkého“ Assassina

V roce 2016 bez „velkého“ Assassina

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2016 17:40 14
Reklama

To, o čem se šuškalo již delší dobu, se nakonec potvrdilo. V roce 2016 se musíme spokojit pouze s filmem Assassin’s Creed a s 2D odbočkou v Assassin’s Creed Chronicles - velký Assassin se na nás letos nechystá.

Ubisoft to potvrdil na svém blogu. „Tento rok děláme krok zpět a přezkoumáváme celou franšízu Assassin’s Creed. Výsledkem našeho rozhodování je, že v roce 2016 nový díl z této série světlo světa nespatří,“ stojí v oficiálním prohlášení. „Od vydání AC Unity jsme se toho naučili opravdu hodně, i díky vaší zpětné vazbě. Vylepšili jsme naše výrobní postupy, abychom dostáli našemu krédu, totiž dělat prémiovou open-world sérii. Tento rok si bereme jako daň, abychom vám připravili Assassin’s Creed, který vám nabídne unikátní, zapamatování hodný herní zážitek.“

Bude zajímavé sledovat, co se ze snahy Ubisoftu vyklube. Nemusíme brousit zrovna daleko do minulosti, abychom si vzpomněli na příklady, kdy ani pauza v každoročně ždímané sérii ničemu nepomohla. Stále máme v paměti loňský reboot série Need for Speed od Electronic Arts, který sliboval návrat ke kořenům, ale dočkali jsme se opět ne příliš opěvovaného dílu.

Tak či tak, série Assassin’s Creed si svůj odpočinek jistě zaslouží, a třeba nám Ubisoft ukáže, že se dokáže poučit ze starších dílů. A ačkoliv tím přijdeme o jeden AAA titul, Ubisoft má v záloze vycházivší Far Cry Primal, Tom Clancy’s The Division nebo pokračování open-world akce Watch Dogs, která by ještě mohla letošní rok stihnout. Ubisoft se totiž vyjádřil, že Watch Dogs, stejně jako South Park, For Honor nebo Tom Clancy's Ghost Recon: WildLand a dosud nezvěřejněná nová IP, vyjde do konce fiskálního roku, tedy do konce března 2017.

O nedostatek her od tohoto francouzského gigantu se tedy bát nemusíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama