V Driveclubu už se závodí také ve městě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Driveclubu už se závodí také ve městě

V Driveclubu už se závodí také ve městě

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 2. 2016 13:37 9
Reklama

Nejnovější update pro závodní hru Driveclub přináší spoustu zajímavých novinek, které rozhodně nenechají virtuální jezdci bez povšimnutí. Hlavní novinkou jsou městské tratě a ovládání vozu pro pokročilé.

Update 1.26 vychází dnes a má úctyhodnou velikost skoro 1 GB. Množství stahovaných dat ale odpovídá obsahové nabídce. Městské závody jsou v Driveclubu úplnou novinkou, která tu dosud chyběla. Díky ní je exkluzivní titul pro PS4 zase o něco blíž k dokonalosti. Závodit budeme na trati Scotland – Old Town v šesti různých variacích, ať už v autě, nebo na motorce.

Další novinku pak představuje hardcore řízení, které dovolí zkušeným jezdcům vypnout kontrolu stability, trakce a další asistenty. Výsledkem má být ještě realističtější požitek z řízení. Řady změn a vylepšení se ale dočkal i populární fotomód a ani tím výčet novinek zdaleka nekončí. Jejich kompletní seznam najdete třeba na oficiálním účtu hry na Twitteru.

Vedle updatu samotného vychází už 23. února dvě další rozšíření. No Limits Expansion Pack nabídne šest nových závodů, pět dodatečných trofejí a dvě nová auta - Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II a Hondu Civic Type-R. Suzuki Expansion Pack pak vedle šesti závodů a pěti trofejí představí dva nové motocykly - Suzuki GSX-R1000 a Suzuki GSX-S1000 ABS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama