Soundtrack z XCOMů dostane svůj vinyl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soundtrack z XCOMů dostane svůj vinyl

Soundtrack z XCOMů dostane svůj vinyl

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2016 10:05
Reklama

V poslední době se rozmáhá nabídka soundtracků z her, které si můžeme koupit. Zpravidla se jedná o dva druhy - první spočívá v digitální distribuci hudebního doprovodu, kterou si za malý obnos můžete stáhnout a dodatečně tak jeho tvůrce podpořit (naposledy jsme vás takto informovali o soundtracku Firewatch), druhý spočívá ve vydání speciálních edic na vinylu, za které už musíte z peněženky vytáhnout o trochu víc. Touto cestou se nyní vydává XCOM.

Společnosti 2K a iam8bit vydávají dvojalbum hudby z XCOM: Enemy Unknown a XCOM 2. Na deskách naleznete hudbu skladatelů Michaela McCanna, Rolanda Rizza a Tima Wynna a součástí nákupu bude i digitální verze soundtracku. Design přebalu navrhl Filip Donas, který ikonicky zvolil lidskou lebku a lebku Sectoida. Předobjednávky už jsou v provozu, ale pokud o něj máte zájem, na dvojalbum si připravte 35 dolarů (přes 850 korun).

Dalšími hrami, které také dostaly vinylové verze svých hudebních doprovodů, jsou například Monument Valley, The Last of Us, GTA V, nebo třeba hry od Segy. Pořídili jste si už nějakou z nich?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama