Konzolové porovnání Unravel nemá vítěze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konzolové porovnání Unravel nemá vítěze

Konzolové porovnání Unravel nemá vítěze

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2016 12:55 3
Reklama

Když se Martin Sahlin poprvé ukázal na loňské E3 se svým projektem Unravel, oznámení vyvolalo celosvětové nadšení. Pravda, z ukázky jsme neměli tak dobrý pocit jenom díky hře - svou roli v tom sehrálo Sahlinovo velice sympatické vystupování - ale hra se nám zkrátka vryla do paměti. Nechme stranou sympatického tvůrce a hlavního hrdinu Yarnyho, a pojďme se podívat, jak hra dopadla po grafické stránce.

Hra je ode dneška dostupná na PC, PS4 a Xboxu One a vývojáři z Coldwood Studios ji vytvořili v PhyreEnginu. PhyreEngine je volně dostupný nástroj, za kterým stojí Sony Interactive Entertainment, a logicky tak pohání spoustu her napříč značkou PlayStation (PS3, PS4 ale i PSP a PS Vita).

Jak ale dopadlo grafické porovnání samotné hry na konzolích? Na to nám přináší odpověď stránky Gear Nuke. Engine je naštěstí dobře použitelný i na konkurenčním zařízení od Microsoftu a tak Unravel běží v 1080p a v šedesáti snímcích za vteřinu na obou platformách, a na obou se má opravdu k světu. Rozdíly mezi těmito verzemi opravdu nehledejte, níže na obrázkách zmíněného serveru se ostatně můžete přesvědčit i vy.

Čekali jste takový výsledek, nebo jste mysleli, že PhyreEngine dopřeje nějakou tu výhodu PlayStationu? Naše výsledné celkové hodnocení si můžete přečíst v naší recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama