MOBA Gigantic je ve vážných problémech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MOBA Gigantic je ve vážných problémech

MOBA Gigantic je ve vážných problémech

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 2. 2016 10:41 2
Reklama

Že ne vždycky musí znamenat podpora Microsoftu nebo Sony automatický úspěch, zjišťují tvůrci MOBA akce Gigantic, která by měla vyjít na PC a Xbox One, spolu s podporou cross-platform multiplayeru. Zdá se však, že vydání je mnohem dál, než jsme si mohli myslet.

Vývojáři ze studia Motiga totiž oznámili, že museli „dočasně“ propustit značné množství zaměstnanců, a to kvůli nelehké finanční situaci, která v tuto chvíli znemožňuje držet celé studio pohromadě. Motiga nicméně jedná s potenciálními investory, a proto zatím nemluví o ukončení vývoje a bankrotu, kterého se všichni logicky obávají.

Bohužel, současný stav ani trochu nepřispívá práci testerů, kteří vychytávají v betě spoustu chyb a snaží se hru vyladit tak, aby byla za všech okolností férová a vybalancovaná. Bez patřičného počtu lidí se ale vývoj stáčí do spirály smrti a je možné, že se Gigantic nakonec vůbec nedočkáme. „Naším cílem a nadějí je zajistit potřebné finance, abychom byli schopní přivést Gigantic do obchodů,“ uzavírají vývojáři s nadějí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama