Capcom zvažuje návrat série Onimusha
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom zvažuje návrat série Onimusha

Capcom zvažuje návrat série Onimusha

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 2. 2016 10:28 9
Reklama

Producent Jošinori Ono se v Capcomu podílel na vývoji takových hitů, jako jsou Street Fighter nebo Resident Evil. Kromě toho, že nyní pracuje na regulérním pátém dílu slavné bojovky a ambiciózním RPG Deep Down, je ale podepsaný i pod sérií Onimusha. Jak prozradil britskému listu Daily Star, v Capcomu teď vážně diskutují o možnostech, jak tuto historickou akční adventuru oživit.

Japonská společnost očividně nepustila populární značku zcela ze zřetele a ráda by navázala na její úspěchy v éře konzole PlayStation 2. Jošinori Ono uvedl, že o pokračování se vážně uvažuje, ale jedním dech dodal, aby fanoušci krotili své nadšení. Na hře samotné se zatím nepracuje a stále se vedou o této možnosti ve firmě debaty. “Vše, co mohu nyní udělat, je ujistit fanoušky, že tyto rozhovory probíhají na vysoké úrovni,” řekl Ono.

“Uvědomujeme si potřebu vrátit některé série do popředí a i když v tuto chvíli nemůžeme říct víc, jsem si jistý, že v budoucnu přijdou novinky k celé řadě sérií, které fanoušky potěší,” dodal Jošinori Ono s tím, že ty nejoblíbenější značky se mají vrátit.

Série Onimusha patří mezi nejvýznamnější IP, které Capcom vlastní. Řadí se po bok takových prestižních značek, jakou jsou Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Monster Hunter nebo Devil May Cry. Série debutovala v roce 2001 prvním dílem s podtitulem Warlords. Ve snaze více oslovit západní publikum třetí díl z roku 2004 přišel ve své době s překvapivým nápadem. Capcom zasadil hru do Paříže a obsadil do jedné z hlavních rolí francouzského herce Jeana Reno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama