Záběry z bety Homefrontu neoslní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry z bety Homefrontu neoslní

Záběry z bety Homefrontu neoslní

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 2. 2016 13:21 9
Reklama

Po betatestu The Division přichází ke slovu test podobného titulu, který sice nezpracovává látku globální katastrofy, ale je rovněž zaměřen na kooperaci v ulicích amerického velkoměsta a jmenuje se Homefront: The Revolution.

Dalším zásadním rozdílem je samozřejmě perspektiva – zatímco titul z pera spisovatele Toma Clancyho vsadil na 3rd person, Homefront: The Revolution nechává hráče nahlížet na zbídačený svět pohledem z vlastních očí a nejsme si úplně jistí, jestli je tomu tak ku prospěchu.

Bavíme-li se čistě o technické stránce věci, Homefront podle videa, pořízeného ze zátěžového testu před startem betatestu (11. – 14. 2. na Xbox One), nevypadá zrovna k světu a komentáře, dotazující se, zda nejde o nějakou free to play hru, nejsou úplně od věci. Vývojáři nicméně dávají najevo, že beta neodráží finální podobu a vše se ještě může do vydání změnit.

Hra proto získává body za slib dlouhé, pravděpodobně až 30hodinové kampaně a hlavně kooperačního multiplayeru, který se pravidelně osvědčuje v podobných hrách a činí z nich neopakovatelný zážitek. Sami se nicméně mrkněte na video a dejte nám vědět, jak se vám znovuzrozený titul, pohrávající si s myšlenkou americké okupace korejskými vojsky pozdává.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama