Náznak pokračování série Crash Bandicoot?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Náznak pokračování série Crash Bandicoot?

Náznak pokračování série Crash Bandicoot?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 2. 2016 13:36 7
Reklama

Tohle je jednoznačně zpráva z kategorie “přání otcem myšlenky”. Nicméně ignorovat ji jen proto by byla škoda. Na oficiálním PlayStation účtu pro oblast Blízkého východu na sociální síti Twitter se totiž zničehonic objevil obrázek s populárním maskotem první konzole od Sony.

Obrázek s Crashem navíc nejenže připomíná klasické westernové plakáty s podobiznou hledaného, ale nápis v arabštině dokonce hlásá, že jde o nejhledanější osobu a ptá se po hlavním hrdinovi stejnojmenné ságy, což už si řada fanoušků vykládá (a my se jim upřímně řečeno ani nemůžeme divit) jako jednoznačný teaser. Má nás údajně navnadit na vysněné pokračování, o které se Sony otřela už několikrát. Naposledy třeba tričkem na loňské akci PlayStation Experience, které si na sebe v prosinci jakoby nic vzal na jeviště Shawn Layden ze Sony.

Bez zajímavosti není ani to, že Crash z plakátu nemá klasickou podobu, ale dostal nějaký facelift. Teď je jen otázka, zda to něco opravdu znamená, nebo si s námi japonský gigant opět jen hraje. Pokud ale víme, práva na značku stále patří společnosti Activision, takže Sony rozhodně nemůže vrátit populární postavu do hry sama o sobě. A i kdyby se tak stalo, nikde není zaručeno ani to, že se k projektu vrátí jeho původní autoři ze studia Naughty Dog. Přiznejme si, že bez nich už to nebylo stejně ono.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama