H1Z1 rozděleno na dva samostatné tituly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka H1Z1 rozděleno na dva samostatné tituly

H1Z1 rozděleno na dva samostatné tituly

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2016 11:11 13
Reklama

Multiplayerová zombie střílečka H1Z1 nakonec nebude jenom jednou hrou. Po dlouhých debatách se autoři rozhodli projekt rozdělit na dva díly. Kompetetivní FPS nazvali King of the Kill, titul ve formě multiplayerového survivalu ponese podtitul Just Survive. Hry se budou prodávat samostatně, pokud ale H1Z1 vlastníte, dostanete obě.

Jeden z atraktivnějších projektů Steam Early Accessu tudíž expanduje a zaujímá nové pozice. Nadějná zombie střílečka H1Z1 se dlouho potýkala s mírnými problémy s identitou. Na jednu stranu šlo (alespoň v některých herních módech) o poměrně divokou střílečku, na stranu druhou se snažil titul prezentovat i jako mutliplayerový survival ve stylu DayZ. Problémy nakonec autoři z Daybreak Game Company vyřešili prostým rozdělením. Tím se zrodily dva samostatné tituly: H1Z1: King of the Kill a H1Z1: Just Survive.

První jmenovaný má nabídnout intenzivní a rozsáhlý zážitek v několika herních modech zaměřených na soupeření mezi hráči. Just Survive má naopak pokračovat ve šlépějích původního H1Z1 a představí boj o přežití v rozsáhlém světě plném nemrtvých. Oficiální rozdělení proběhne 17. února a pokud si do té doby H1Z1 zakoupíte, při rozdělení se stanete majiteli obou novinek. Po rozdělení dostanou obě hry cenovku 20 dolarů. Plná dávka H1Z1 tak hráče přijde na 40 dolarů.

King of the Kill v létě Steam Early Access opustí a vyjde na PC, Xbox One i PS4. Just Survive ještě nějaký ten pátek v předběžném přístupu zůstane. Autoři hovoří minimálně o celém letošním roku. Jak ale známe dnešní trend survival titulů, jejich Early Access se může ještě pořádně protáhnout.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama