Dojde i na pokračování Quantum Break?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dojde i na pokračování Quantum Break?

Dojde i na pokračování Quantum Break?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 2. 2016 09:22 5
Reklama

Před pár dny jsme psali o možnosti pokračování hororového thrilleru Alan Wake a o vysvětlení důvodů, proč na další díl ještě nedošlo. A ústy Sama Lakea na stejném místě v Paříži došlo i na slova o chystaném Quantum Break a zda by mohlo dojít i na pokračování v tomto případě.

Sam Lake hovořil o tom, kterak s každou novou hrou či značkou vytvářejí celé univerzum. Pokaždé je zapotřebí vytvořit komplexní příběhové pozadí a vytvořit uvěřitelný svět, byť se tento zabývá sci-fi tématikou.

I díky tomuto je celkem reálné do světa Quantum Break zasadit ještě další vyprávění – obzvláště u hry vyprávějící o manipulaci s časem by něco takového mohlo být relativně snadným úkolem. Na to konto však Lake na druhou stranu vypráví o tom, kterak něco takového nelze předem nikdy nejen podobným způsobem vyloučit, ale také ani potvrdit. Příběh hry nabídne prý řadu drobností a linek, které budou pouze nakousnuté a které si zaslouží dodatečné vysvětlení, konkrétní plány však zatím neexistují.

Vedle toho však není třeba mít obav, že by si Remedy nechávali otevřená zadní vrátka jakkoli nedopovězeným příběhem. 5. dubna hra vyjde na Xbox One a slibuje nabídnout ucelený příběh nejen s pevně daným začátkem, ale i s uspokojivým koncem. A kdoví možná se časem dočkají i hráči na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama