Modaři už upravují The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modaři už upravují The Division

Modaři už upravují The Division

David Plecháček

David Plecháček

4. 2. 2016 11:30 3
Reklama

Uzavřená beta nám přibližně ukázala, jak bude MMO inspirované dílem Toma Clancyho vypadat a jakou bude mít atmosféru. I v našich dojmech jste se mohli dočíst, že grafické zpracování opravdu neodpovídá tomu, co na nás marketingové oddělení Ubisoftu chrlilo v trailerech, a pokud by vám nějaké ty detaily navíc jó chyběly, máme pro vás dobrou zprávu. Divizi si už nyní berou modaři na paškál.

Malá ukázka ze hry, které jsme se dočkali přibližně měsíc před vydáním, totiž stačila k tomu, aby šikulové mohli začít pracovat. Jeden mod už dokonce vyšel – jedná se o SweetFX mod, který byl už dříve použitý i na GTA nebo Star Wars Battlefront. Jak vylepšení samotnou hru vylepšuje, se můžete přesvědčit v následujících videích.

Vypadá to vypadá, že nezájmem hráčů "šikulů" The Division opravdu netrpí. Už během betaverze jsme vás informovali o tom, že se cheateři poměrně snadno dostali k nesmrtelnosti a podobným vychytávkám, které výrazně ovlivňovaly vyváženost hry, a to je ve hře proti živým soupeřům samozřejmě velký problém, se kterým se bude muset Ubisoft vypořádat.

Jak podle vás dopadne finálová verze? Sejde se u samotných hráčů s úspěchem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama