Původní verze Dying Light zmizí z obchodů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní verze Dying Light zmizí z obchodů

Původní verze Dying Light zmizí z obchodů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 2. 2016 14:55 11
Reklama

Polští Techland se rozhodli svojí zombie akční hru Dying Light kompletně nahradit novou edicí, která bude obsahovat hru i její rozšíření The Following. Původní Dying Light zmizí z digitálních obchodů konzolí 9. února.

U nás se pak hra vrátí do digitálních obchodů konzolí 12. února pod názvem Dying Light: The Following - Enhanced Edition. Tato verze bude kromě rozšíření obsahovat i několik vylepšení základní hry. Hráči budou mít možnost volby nové Nightmare obtížnosti, dostanou do vínku nové parkourové pohyby, více zbraní a systém denních Bounty misí. Změn se dočká i AI nepřátel, jejich útoky a chování.

Edice obsahuje veškerá dosud vydaná DLC a vylepšuje chod hry na konzolích. Všichni hráči s původní hrou a Season Passem se mohou těšit na upgrade zdarma, vlastníci pouze původní hry dostanou pouze vylepšení základu a rozšíření si budou moci koupit samostatně.

Fyzické kopie hry by měly být připravené v obchodech 9. února, pokud se nemůžete dočkat vylepšené edice hry, kterou jste zvolili v čtenářské části INVAZE 2015 za nejlepší FPS minulého roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama