GOG spouští předběžný přístup ke hrám
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG spouští předběžný přístup ke hrám

GOG spouští předběžný přístup ke hrám

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 1. 2016 11:34 3
Reklama

Nedokončené hry najdou svůj domov i na GOGu, ačkoliv nekompromisní kontrola jeho správců nedovolí přístup do katalogu všem titulům, které by o něj stály. GOG nastavuje přísnější pravidla než konkurenční Steam a sám se staví za nehotové hry, které hráčům nabídne.

Nově odhalený program se jmenuje Games in Development a od Early Accessu na Steamu se liší ve třech důležitých ohledech. Zaprvé, lidé z CD Projektu ručně schválí každý z rozpracovaných titulů, který se bude ucházet o místo v obchodě.

Dále svým zákazníkům umožní rozdělané hry do dvou týdnů od zakoupení vrátit a dostat své peníze zpět. Bez žádných háčků.

A nakonec hráči, kteří využívají nepovinného klienta GOG Galaxy, se budou moci kdykoliv vrátit k předchozím verzím hry v případě, že nová aktualizace vyvíjených projektů zážitek ze hry poškodí.

První pětice Games in Development právě vystoupila na GOGu navíc s lákavou slevou. Jedná se o Starbound, Ashes of Singularity, Project Zomboid, TerraTech a The Curious Expedition. Všechny je naleznete na hlavní stránce GOGu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama